Rannvijay Singh, en sykkelentusiast, vil være med på den første Mahindra Mojo Mountain Trail noensinne.

Rannvijay Singh, Indias største ungdomshelt og en sykkelentusiast konkurrerer i Mahindra Mojo Mountain Trail. Denne 15-dagers motorsykkelturen, organisert av Mahindra Two Wheelers, starter 24. juli 2016 i New Delhi og avsluttes 7. august 2016 i Chandigarh. Mellom 25. juli og 29. juli 2016 vil Rannvijay bli med på Chandigarh-Leh-etappen.

Rannvijay vil gå med Mojo-stammen på en fjellsti fra Chandigarh til Leh, krysse fire pass, krysse vannbekker, besøke klostre og camping. Han vil bli med i stammen for stiaktiviteter som bål og grilling, og han vil nyte Mojo Life. Han vil også samhandle med Mojo Tribesmen fra hele landet som en del av denne banen og dele sin omfattende ridekunnskap. Rannvijay er godt anerkjent for sin rolle i og vertskap for Roadies, Indias første ungdomsikonshow. One Digital Entertainment, Indias fremste digitale innhold og skapernettverk skapte og drev digitalt hele serien.

MOJO har en avansert DOHC-motor (Double Over Head Camshaft) med lavfriksjonsstempler og -ringer, avansert EFI (Electronic Fuel Ignition), iridium-tennplugg, resonatormontert inntakssystem og doble eksos. MOJO har en dobbeltrørsramme med høy torsjonsstivhet, omvendt forgaffel med solid trippelklemmeinstallasjon, høytrykks gassladet offset bakre mono-sjokk med separator flytende stempel, største 320 mm radielt monterte skivebremser foran og Pirelli Diablo Rosso II-dekk . Disse egenskapene er supplert med en 21-liters drivstofftank, den største i sin klasse, som gjør at den enkelt kan reise lange avstander på veien.

SJEKK UT DE BESTE FJELLSYKKELSTIENE I NORD-INDIA

1. Leh til Manali – Manali til Leh-stien, som ligger i landets nordlige region, er omkranset av et nydelig landskap av fjell, som varierer fra frodig i Manali til sterk i Leh. Denne stien tar omtrent to uker å fullføre og passer best for erfarne ryttere med sine vanskelige strekninger.

2. Kangra Valley – Hvis naturens skjønnhet er det du leter etter mens du organiserer en terrengsykkeltur, er Kangra Valley-banen i Himachal Pradesh ideell. De bratte bakkene, den tykke vegetasjonen, dyrelivet og stien overstrøket med små grender appellerer til syklister. Avhengig av ruten du velger, kan turen ta alt fra 3 til 10 dager.

3. Garhwal-regionen – Garhwal-regionen i Uttarakhand er et annet herlig sted å sykle på terrengsykling i Nord-India. Landskapet er fylt med elver, bekker, bekker, innsjøer, frodig flora og dyreliv som vil appellere til enhver naturelsker, med stier i en høyde av 2700 fot over havet. Planlegg en ukes reise for å sette pris på denne vandringen.