Terrengsykling i India: Det mest spennende eventyret å prøve i 2022

Hva er terrengsykling og hvordan fungerer det?

Terrengsykling er en eventyrsport der du sykler over ulendt fjellterreng på tøffe veier og baner. Terrengsykling kan bare gjøres på spesialkonstruerte sykler og krever mye trening og utholdenhet, og det tester nerve, presisjon og fysisk form for eventyrere.

Indias beste terrengsyklingplasseringer

Vil du dra på terrengsykling i India? Terrengsykling er en av eventyrsportene som gir et adrenalinrush og som er spennende å delta i. India har etter hvert blitt et populært reisemål for eventyrsøkende, og terrengsykling er en av eventyrsportene som gir et adrenalinrush og som er spennende å delta i. i. Når det gjelder fjellridning, er scenen lik. Følgende er de mest populære terrengsyklingstedene i Himalaya, samt deres spektakulære stier:

  • Ladakh – Leh-Zanskar
  • Himachal Pradesh – Manali-Leh
  • Uttarakhands Kumaon
  • Karnataka’s Coorg
  • Munnar er en by i Kerala.
  • Sikkim, Sikkim, Sikkim, Sikkim, Sikkim, Sikkim

Ladakh – Leh-Zanskar

Leh-Zanskar terrengsykkelturen tar 14 dager og inkluderer 14 dager med tøff sykling på gjennomsnittlig 4500 meter. Velkommen til en av Indias vanskeligste terrengsykling-utflukter, som vil sette din kunnskap, utholdenhet, iver og alle de andre egenskapene som kreves av en sterk terrengsyklist på prøve. Det er kjent for å gi den beste terrengsykkelopplevelsen i India.

Denne banen over “toppen av verden” har alle komponentene for å holde deg begeistret i lang tid, enten det er å sykle over hindringene, snurre eller drive med tyngdekraft-trossende akrobatikk. Leh-Zanskar sykkeltur, designet spesielt for eventyrentusiaster, tar syklistene gjennom pass, daler og noen av de minste banene i verden. Etter hvert som turen går, øker vanskelighetsgraden, noe som setter maksimal våghalsighet på prøve.

Himachal Pradesh – Manali-Leh

Manali-Leh-stien, uten tvil Indias mest spennende og fryktede fjellrittsti, tar deg gjennom den største av Himalaya. Starter i Manali, ruten gjennom Himalaya til Khardungla, verdens høyeste motorvei.

I Lesser Himalaya går denne stien over noen av de mest utfordrende passene, samtidig som den er omgitt av massiv natur, noe som gjør den til en av de vanskeligste turene å gjennomføre. Våg å oppnå det minst én gang i livet og lev for å fortelle spennende historier.

Uttarakhands Kumaon

Alt du trenger er en sykkeltur over Himalaya-regionen for å få adrenalinet til å pumpe. Bike in Kumaon er et magisk terrengsykkeleventyr i India som vil fascinere når du sykler på en sti som ikke er like behagelig som vanlige motorveier. Hele banen, som inkluderer bratte stigninger, ulendt terreng, steinete stier og mye grønt, er en sann fryd for erfarne ryttere som har en myk flekk i hjertet for ekstremsport.

Stien begynner i Delhi og ender i Bhatrojkhan, og passerer gjennom det beste av Uttarakhand underveis, noe som gjør det til en av de mest kjente fjellturene i Himalaya.

Karnatakas Coorg

Fjellkjøring på Coorgs svingete stier, omgitt av noen av de mest fantastiske utsiktene, er en opplevelse som folk flest vil huske resten av livet. Coorg har flere veier å velge mellom, som hver gir en unik opplevelse. Mens den ene hjelper deg med å krysse kupert terreng, involverer den andre å reise gjennom regnskoger med høye trær og fosser. De duftende te- og kaffeplantasjene bidrar bare til den uforglemmelige ekskursjonen.

Coorg er et sted som har alt for alle typer syklister, med noen av de mest særegne fjellturstiene i India. Hvis du er en syklist på utsiden, men en historieentusiast på innsiden, inkluderer ruten gjennom Madikeri fort også andre historiske underverker som kirker, museer og en rekke relikvier. De bølgende fløyelsmyke grønne åsene, det fantastiske landskapet og den skarpe luften som sveiper forbi og bærer duften av omkringliggende plantasjer er en uforglemmelig opplevelse. Terrengsykling i Coorg er en spennende aktivitet, og camping i Coorg er også et alternativ.