Gi deg selv tid til å forberede deg

Generelt, Det kan ta kroppen din fra tre uker til tre måneder å virkelig se en betydelig forbedring i ditt kondisjonsnivå og å svare på en endring i rutine. Så hvis du allerede har bestilt reisen din, bør du komme i gang nå!  De kraftige kravene til terrengsykling stimulerer kroppen din til å frigjøre naturlige endorfiner, som er kroppens måte å føle seg bra og få mer energi. Trening øker også serotonin, en viktig nevrotransmitter i hjernen som bidrar til å forhindre depresjon og angst. Fokuset og oppmerksomheten som trengs for å ri en utfordrende single-track kan bli en form for bevegelig meditasjon; til slutt bidra til å slappe av og vær livets stressfaktorer ved å fungere som en distraksjon fra negative tanker som kan bidra til angst og depresjon. Å få nye ferdigheter og forbedre terrengsyklingsevnene dine bidrar også til å bygge selvtillit og selvtillit.

Fokuser på kondisjonen din

De beste aerobe aktivitetene for modne idrettsutøvere er svømming, sykling, rask gange eller jogging – som alle er gode forberedelser til et eventyr som å utforske Peru og Machu Picchu. Selv om du ikke kan komme utendørs eller gjøre det til gym, det er mange gode cardio øvelser du kan gjøre hjemme for å få hjertet pumpe. Hoppende knekter, halv-jacks, knebøy, ben hekk, humle, og selv plank-jacks er gode kroppsvekt øvelser som krever ingen spesialutstyr eller dyktighet.

Fokuser på benstyrke

Styrketrening er generelt en god idé for idrettsutøvere i alle aldre, men for turgåere er benstyrke avgjørende for en hyggelig opplevelse. Beina dine gjør mesteparten av arbeidet, tross alt. Lunges, knebøy og kalv-raises er alle gode øvelser du kan gjøre hjemme. Prøv sakte å tråkke på og av et trinn eller treningsplattform, og øk høyden gradvis etter hvert som du utvikler deg. De kraftige kravene til terrengsykling stimulerer kroppen din til å frigjøre naturlige endorfiner, som er kroppens måte å føle seg bra og få mer energi. Trening øker også serotonin, en viktig nevrotransmitter i hjernen som bidrar til å forhindre depresjon og angst. Fokuset og oppmerksomheten som trengs for å ri en utfordrende single-track kan bli en form for bevegelig meditasjon; til slutt bidra til å slappe av og vær livets stressfaktorer ved å fungere som en distraksjon fra negative tanker som kan bidra til angst og depresjon. Å få nye ferdigheter og forbedre terrengsyklingsevnene dine bidrar også til å bygge selvtillit og selvtillit.

Du trenger en sterk rygg for å bære pakken

Eventyrpakken og noen flasker vann er et bærbart treningsstudio som hjelper deg med å komme i form omtrent hvor som helst. Spenn på pakken og øv på “step ups”. Dette vil virkelig få kalvene dine og tilbake klar for vekten du skal bære på en tur! Å gå opp og ned trappen med pakken din er også god trening. Regelmessig trening er kjent for å forbedre kardiovaskulær kondisjon. British Medical Association studerte 10.000 mennesker og viste at å sykle i minst 30 miles i uken reduserte risikoen for koronar hjertesykdom med nesten 50%. Terrengsykling bruker store muskelgrupper som krever mye oksygen. Dette gjør hjertet fungerer jevnt, øke hjertets fitness med 3-7%.