Hvordan velger du det beste sykkelhåndtaket i India?

Produsenter av sykkelhåndtak i India er en viktig del av terrengsykkelen din fordi de er et av de få kontaktpunktene du har med sykkelen.

Et dårlig grep kan være ganske irriterende på en lang tur og kan ødelegge terrengsykkelopplevelsen din. I India kan sykkelhåndtakene være for tykke eller for tynne, og du må velge en som passer håndflatene dine.

Dette er de beste terrengsykkelgrepene på markedet akkurat nå. Nederst på siden finner du også en kjøpsguide for leverandører av sykkelhåndtak i India.

Dette Lizard Skins-grepet er tilgjengelig i forskjellige farger, inkludert grønt, blått, mørkt og svakt.

Den kommer med et mål på 33 mm, mest sannsynlig større enn den vanlige størrelsen. Hvis du liker større grep eller har større hender, kan det være lurt å kjøpe dette grepet til terrengsykkelen din – eksportører av sykkelhåndtak i India.

I tillegg tilbyr denne Lizard Skins Northshore et eksempel på firkantede segmenter som gir større vindstrøm. Det blir ikke unnvikende veldig ofte, uansett hvor mye du svetter. Den er fortsatt klam som alltid – produsenten av beste sykkelhåndtak.

Hvorfor bør du kjøpe dette grepet?

Hvis du vil ha bredere grep, er denne ideell.

Bruken av firkantede eksempler på grep hjelper til med å forbedre grep og vindstrøm.

Selv etter langvarig bruk, forblir den å klamre seg, slik at du kan opprettholde bedre kontroll over sykkelen.

Den har en låsefunksjon for å sikre et sikkert grep.

Ideles

Hvis du foretrekker tykke grep, er det veldig rimelig.

Oury MTN Grip kommer i forskjellige farger, inkludert mørk, rosa, pinne, grønn, oransje og dim.

Denne er rimeligere enn Lizard Skins, så den er et godt valg hvis du har et stramt budsjett for grep. Selv til en lavere pris har den god elastisk demping og gir et solid grep.

Som et resultat er det bare nyttig for stenger under 5 tommer i lengde fordi det er så kort. Hvis styret på sykkelen din er lengre, må du gå andre steder – grossister av Bicycle Handle Grips i India.

ODI terrengsykkelgrep er neste på listen, og et låsegrep er inkludert for å holde det på plass på håndtaket.

I motsetning til noen av de andre banebrytende grepene, er denne litt slankere. Fettgrep er ikke for alle, så ODI kan være et godt alternativ.

En av de beste funksjonene er hvor enkelt det er å sette opp. I motsetning til enkelte grep som krever bruk av fett etc., passer denne på stangen.

ODI kommer også med en endeklinch i aluminium, som øker holdbarheten.