Ikke overse kjernen din

Kjernemusklene dine er magemusklene, ryggmuskulaturen og musklene i bekkenet, og de gir deg balanse og fleksibilitet – og underbygger omtrent alle andre fysiske aktiviteter du vil gjøre på et aktivt eventyr. Crunches, broer og planker er noen av de beste øvelsene for å bygge en sterk kjerne. Du kan stille inn kjernen ved å sitte på en treningsball mens du leser eller ser på TV om natten; trappe opp din kjerne fitness spill med disse stabilitet ball øvelser.

Hold den balansert

Dette høres for enkelt ut å nevne, men noen få minutter brukt på å forbedre balansen kan forhindre skader på turen og gi deg mer stabilitet når du klatrer. Å gå hæl-til-tå med armene ut på siden og øynene dine ser rett frem er en enkel og effektiv balanseøvelse. Så er rett og slett står på en fot i 30-60 sekunder om gangen (lengre hvis du kan klare) før du bytter til den andre foten.

Ikke glem øvelsesturene

Nå er det på tide å sette alle disse øvelsene til å fungere for deg med noen øvelsesturer. Se etter steder med variabelt terreng og høyde, slik at du kan få følelsen av hvordan kroppen din reagerer på stress – og områder hvor du kanskje vil forbedre. Husk å ha på deg pakken og kaste i noen vannflasker, og legg til mer etter hvert som du utvikler deg, slik at du blir vant til å håndtere kroppen din med en vektet pakke. Øvelsesturene er avgjørende for en mer ekstremt viktig grunn: Du får en sjanse til å bryte i støvlene dine – eller kjøpe et nytt par hvis de du har ikke støtter deg riktig. Det er ikke noe verre enn å treffe stien med et par smertefulle, dårlig tilpassede støvler.

Mental forberedelse er også viktig

Frykt er fienden når det gjelder å prøve noe nytt. Bekjempe det med fysisk forberedelse – vel vitende om at du gjør positive ting for å få kroppen din klar for turen.